top of page

Les om våre studentleder kandidater

Hva gjør deg til en egnet kandidat?

Lederkandidat 1
Hussein Mohammed.jpg

Hussein Mohammed

Kandidat, studentleder

Alder: 22

Studieretning:

Økonomi & administrasjon, Bachelor

Jeg har alltid vært involvert med å være en leder innen skole og idrett, så dette interesserer meg veldig. Jeg har alltid hatt lyst til å bli involvert innenfor en lederstilling for å få både erfaringen og opplevelsen. Dette er en god mulighet for meg som student til å vise frem at jeg er integrert og er en del av denne skolen. For meg er samarbeid viktig og jeg har tidligere erfaring med det innenfor skole. I tillegg tenker jeg at det hadde vært bra, men student som meg med min bakgrunn i en slik stilling, ettersom det kan inspirere andre utenlandske studenter til å stille opp senere. Jeg synes det er et veldig spennende verv. Jeg ser på stillingen som leder av Campustinget Narvik som en unik mulighet til å få ledererfaring og det vil være en ære for meg å kle denne rollen. Jeg er allerede litt involvert i skolens system (listet nedenfor) men vil gjerne bli mer involvert. Jeg mener å bli leder for Campustinget er perfekt for å forstå skolens system ved oppgavene som blir gitt. Jeg føler meg klar til å bli utfordret.  

Hvorfor stiller du til dette vervet?

Mitt ønske er å jobbe som leder av Campustinget i Narvik. Det jeg kan si om meg selv er at jeg er en åpen, ærlig og hjelpsom person med et driv som ikke kan stoppes når jeg først har bestemt meg for noe. Jeg gir mitt aller beste og gir aldri opp uansett hva. Effektiv jobbing er noe jeg holder på med og jeg er ikke fremmed til å ta ansvar samt gripe muligheter for å påvirke arbeidsdagen min.  

Tidligere erfaring

  • September. 2021- Nå 2022 Leder for SINUS i futsal, UiT Narvik 

  • Oktober 2021- Nå 2022 HTV (hovedtillitsvalgt) for økonomi og administrasjon, UiT Narvik 

Lederkandidat 2

Hva gjør deg til en egnet kandidat?

Jeg er veldig engasjert og aktiv i studentmiljøet, og har erfaring innen ulike studentorganisasjoner. Dette har gjort at jeg har skaffet meg mange kontakter rundt omkring i Narvik. Jeg er positiv og utadvendt, og vil være tilgjengelig ovenfor mine med studenter og stiller opp når det trengs. Jeg ønsker at alle skal ha trivsel og føle seg inkludert på campus.

Hvorfor stiller du til dette vervet?

Jeg ser på dette som en mulighet til å få bygget opp studentdemokratiet i Narvik etter to år med pandemi. Jeg ønsker å tilegne meg mer kunnskap og erfaringer til senere studier og jobb. I tillegg liker jeg å ha mye ansvar og bidra til fellesskapet på campus.

Tidligere erfaring

  • Klassetillitsvalgt

  • Talsperson for UIT i rekruteringsvideoer

  • Styremedlem i arrangementskomiteen

  • Aktivt medlem av Jentenettverket

  • Studentassistent

Madelen Garnes_edited.jpg

Madelen

Garnes

Kandidat, studentleder

Alder: 22

Studieretning: 

Maskiningeniør, bachelor

Nestlederkandidat 1

Les om våre nestleder kandidater

Hva gjør deg til en egnet kandidat?

Jeg kjenner godt til regionen, har studert snart i 4 år her i Narvik. Mener selv at jeg er ganske utadvendt som har ingen problemer med å ta kontakt med folk, også føler jeg at personer kan lett ta kontakt med meg også(bra nettverk). Har god forståelse på hvordan man skal organisere ting og er generelt punktlig, skal noe gjøres blir det gjort så fort som mulig for å få det unnagjort. Ellers så er jeg en veldig omgivelig og blid fyr. 

Hvorfor stiller du til dette vervet?

Jeg stiller fordi jeg tror det at med denne stillingen kan man skaffe seg et godt nettverk i hele organisasjonen UiT, være med på å bidra til at man kan legge til rette for at campus brukes flittig. Og bonusen er jo lønn for det man gjør av arbeid for campuset. 

Tidligere erfaring

  • Nestleder i El- og it klubben i min tidligere bedrift da jeg jobbet som energimontør 
    Bachelor innenfor elkraft. 

Jon-Kristian Leirvang.jpg

Jon-Kristian

Leirvang

Kandidat, nestleder

Alder: 26

Studieretning:

Elektro, master

SP. REP kandidat 1

Les om våre SP. REP kandidater

Hva gjør deg til en egnet kandidat?

I politikken er jeg ganske nøytral og har en sterk evne for å se en situasjon fra flere synspunkter. Takler stress svært godt og motiveres i stor grad av andre mennesker. Som person er jeg observant og nysgjerrig. Jeg bryr meg om studentenes hverdag og engasjeres lett når jeg opplever at folk ikke gjør jobben sin. 

Hvorfor stiller du til dette vervet?

For å øke studiestedenes representasjon i Campustinget og parlamentet, samtidig som jeg iverater Campustingets interesser. Jeg studerer på studiested Bodø, som er UiTs nest største studiested. Ved reise til Tromsø er det lettere å reise fra Bodø enn fra Narvik.  

Jeg brenner for å både øke og lage mer smidig kommunikasjon mellom parlamentet, Campustinget og studiestedene. Samtidig er jeg opptatt av å synliggjøre disse nettverkene og skape bedre tilhørighet for studenter. I samarbeid med leder, nestleder og 1. representant forventer jeg å være godt forberedt til å delta på møter med parlamentet.  

Tidligere erfaring

Jeg har engasjert meg i frivillig arbeid siden 2012, og har deltatt i styrearbeid i ulike foreninger og organisasjoner siden 2016. Jeg har erfaring som leder, styremedlem, sekretær, økonomiansvarlig, referent, ordstyrer, arrangør m.m. Jeg klassetillitsvalgt i dag og har vært student av og på siden 2008. 

Vegard Larsen.jpg

Vegard

Larsen

Kandidat, SP. REP

Alder: 35

Studieretning:

Ingeniørfag Datateknikk, bachelor

bottom of page